Avløpsrensing – kurs for drift- og prosjekteringspersonell

Nåværende status
Ikke påmeldt
Pris
kr 15 000,00
Start nå

Mengde, sammensetning og rensing av avløpsvann

ProsessTeam tilbyr avløpsskurs der driftspersonell, ingeniører og rådgivere er målgruppe. Dette er et studie innen avløpsteknikk som er basert på gjennomføring i eget tempo når det passer deg der du er.  Selv om opplæring gjennomføres som selvstudium kan du når som helst kontakte ProsessTeam for å be om bistand. Om ønskelig blir du også del av et nettverk med andre deltakere. Nettbaserte samlinger avholdes etter behov og ønske. Kursets omfang kan om ønskelig tilpasses ditt behov ved at du gjennomfører deler av kursets leksjoner. Kursbevis vil i neste omgang dokumentere leksjoner du har gjennomført.

Du kan laste ned studieplan under:

Studieplan:

Når du har bestilt kurset får du tilsendt en e-post med brukernavn og passord. Du kan når som helst starte kursgjennomføring der du er og når det passer deg. Om ønskelig inviteres kursdeltakere til  oppstartssamling og oppfølgingssamlinger på teams. Kursdeltaker kan også nå instruktører per e-post eller på mobil. Vi lover deg eventuelt rask respons. Når du har sett alle videoene og besvart rett på tilhørende quiz kan du laste ned kursbevis som automatisk genereres i kursportalen. Deltakeravgift faktureres til fakturaadresse som spesifiseres under bestilling av kurset.

Alternativ løsning:

Du/dere synes kanskje avløpskurset er for stort og omfattende i forhold til behov i eget anlegg. Ta kontakt så gir vi et «skreddersydd» tilbud der antall leksjoner tilpasses ditt/deres anlegg.

Kurs innhold

Utvid alle
Skroll til toppen